Maďarská kuchyně

Maďarská kuchyně - chutné a jednoduché recepty

16 recepty

Objevujte chutné recepty z kategorie Maďarská kuchyně. Přinášíme vám sbírku 16 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Pospícháte, nebo naopak si čas strávený v kuchyni užíváte? Recepty z kategorie Maďarská kuchyně vyžadují v průměru 30 - 480 minut. Přesný čas přípravy naleznete u každého receptu. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Klasický bramborový guláš (buřtguláš), Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika, Klasické kuře na paprice (i pro začátečníky), Maďarský guláš. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Konfitované husí stehno

Užasné křehké stehno ke svátku sv. Martina

Bramborové lokše

Jednoduchá příloha která se hodí jak na slano tak na sladké jídla

Houbové ragů na smetaně

Neskutečná lahůdka kterou je možné připravit třeba i s hlívý ústřičné pokud není sezona lesních hub.

Kančí guláš

Užasný kančí guláš připraven z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme s vínem a vývarem

Hovězí perkelt

Perkelt je pokrm z masa, který pochází z Maďarska. Toto jídlo je podobné guláši, obsahuje však méně vody a podává se se zakysanou smetanou.

Pikantní zelné rolky plněné mletým hovězím masem

Tyto závitky jsou skvělou volbou do chladného podzimního počasí. Ja si tohle jídlo oblíbil hlavně pro jeho rychlou a jednoduchou recepturu, která pochází z východoevropské kuchyně. Výhodou závitků je, že je můžete připravit na různé způsoby.

Vepřový řeznícký guláš

Pořádáte domácí zabijačku nebo si rádi pochutnáte na zabijačkových specialitách? Já si pro vás připravil recept na výborný zabijačkový guláš z vepřové plece, jater, ledvinek a srdcí.
Cesminaz
Cesminaz
Náhled receptu Skvělé zelňačky
Videorecept

Skvělé zelňačky

Jednoduché a chutné jídlo, jak ho připravovala ještě moje babička. Rychlé, levné jídlo, které se dá jíst na slano i na sladko.

Jarní řezy

Vyzkoušejte tyto originální jarní ořechové žloutkové řezy.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

Kuřecí perkelt

Rychlý, lehký a plný chuti - perkelt z kuřecích prsou, toto jídlo bylo první, které jsem se naučil uvařit a vařím perkelt pravidelně 2-3 krát za měsíc. Vynikající kuřecí perkelt s koleny.

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

Klasický bramborový guláš (buřtguláš)

Perfektní recept, musíte vyzkoušet! Jednoduchý a chutný buřtguláš bez hovězího masa, s párkem/klobáskou, je skvělou volbou pro každodenní vaření nebo pro rychlou večeři.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Klasické kuře na paprice (i pro začátečníky)

Kuře na paprice je velmi oblíbený tradiční český pokrm. Tento recept je jednoduchý a rychlý na přípravu, a je skvělý pro rodinné večeře nebo pro hosty. Zvládne ho i úplný začátečník!
INZERCE