INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/7Nh9_Ycg8d3PU3wikOg4/07bb2db1bace7ad2c9cac5ae3e3134.jpg)
Nejlepší segedínský guláš
Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 500 g vepřová plec
- 800 g kysané zelí
- 200 ml smetana na vaření
- 500 ml voda
- 3 ks bobkový list
- 3 ks pimiento
- 2 pl Mletá paprika sladká
- 1 pl Sůl
- 1 ks cibule
- 1 pl slunečnicový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
50 min.
1. Krok
Na oleji osmahneme cibuli, nakrájíme maso a přidáme k cibuli.
2. Krok
Přidáme sůl, koření a orestujeme, dokud maso nebude bílé.
3. Krok
Poté přidáme zelí, zalejeme vodou a necháme vařit 30 minut.
4. Krok
Po uvaření přidáme smetanu na vaření a promícháme.
5. Krok
Segedínský gulaš podáváme spolu s knedlíkem.