Levná jídla

Levná jídla - chutné a jednoduché recepty

720 recepty

Prohlédněte si ty nejlahodnější recepty z kategorie Levná jídla. Přinášíme vám sbírku 720 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Tyto recepty z kategorie Levná jídla se vám podaří zrealizovat do 1 - 180 minut. Každý recept vám poskytne konkrétní informace o postupu, počtu porcí a přesnějším času přípravy. Recepty jako Sloní žrádlo, Dušené zelí našich babiček, Cuketové placičky se sýrem, krásně křupavé, Kynutý houskový knedlík patří k našim nejpopulárnějším. Podívejte se na jejich zpracování, třeba přesvědčí i vás!

Pistáciový cheesecake do skleničky

✨Pistáciový cheesecake do skleničky 🍰 Perfektní na chuťovku nebo rychlou sladkost po obědě. Vychutnejte si krémovou kombinaci tvarohu, pistáciového másla a bílé čokolády. 😍

Zapomenutá kmínová polévka s opečeným chlebem

Je to tak jednoduchý a rychlý recept, zkuste

Rýžový nákyp

Je to nákyp tvořený z mléka a rýže.

Domácí paštika

Není nad poctivou domácí paštiku ve které víte co máte..

Sýrová pomazánka

Máte rádi sýr? Zkuste tuto jednoduchou pomazánku

Polévka z kapustiček

Máte rádi kapustičky? Zkuste tuto polévku

Bramborové lokše

Jednoduchá příloha která se hodí jak na slano tak na sladké jídla

Červené zelí ke kachně

Staročeská klasika kterou si oblíbíte doma ke každému masu

Dýňové špagety

🧡 menší dýně 🧡 1 česnek 🧡 1 cibule 🧡 200g slanina 🧡 rajský protlak 🧡 máslo 🧡 200ml smetana na vaření 🧡 parmazán

Cibulový krém

Hledáš jednoduchý, chutný a hlavně levný recept, který zahřeje? Tahle cibulová polévka tě dostane – jemná, krémová, a hotová za chvíli! 🧅 4 větší cibule 🧅 1 jarní cibulka 🥔 3 brambory 🧈 máslo 🍲 0,5l vývaru

Celozrnný bagel

Upečte si toto chutné, rychlé a zdravé domácí pečivo. Inspirace na zdravou a chutnou svačinu nikdy není dost.

Banánové vafle s borůvkami

Připravte si měkké vafle připravené z banánů a ovesných vloček. Jsou jemné, lehké na trávení a podávat je můžete například s čerstvými borůvkami a borůvkovým sirupem.

Treska s rajčatovým pestem a pečenou zeleninou

Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin, cenných minerálních látek, důležitých stopových prvků a vitamínů. Mají příznivé účinky na srdce a cévy a doporučuje se je konzumovat alespoň dvakrát týdně. Nechte se inspirovat naším rychlým obědem.
INZERCE