INZERCE
Skvělé zelňačky

Skvělé zelňačky

Jednoduché a chutné jídlo, jak ho připravovala ještě moje babička. Rychlé, levné jídlo, které se dá jíst na slano i na sladko.

INZERCE

Ingredience

porce
5
  • 112 kg bílé zelí Přidáno do
  • 500 g těstoviny Přidáno do
  • olej Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
  • voda Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nahrubo nastrouháme čerstvou zelí. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a přidáme zelí. Osolíme, promícháme a pokryté necháme na menším ohni, aby zelí zmenšovala svůj objem. Následně zelí podlijeme vodou, zakryjeme a necháme dovest k měkkosti.

2. Krok

Když je zelí měkké, rychle ho sem tam orestujeme. Pokud přidáte trochu oleje, opeče se rychleji a snadněji. Nakonec přidáme černý pepř podle chuti, promícháme a necháme stranou, dokud si nevaříme těstoviny.

3. Krok

Nakonec jen smícháme zelí s těstovinou a můžeme podávat :-) Tyto placky mohou být slané i sladké. Pokud je chcete jíst sladké, nepřidávejte černý pepř a přidejte jen trochu soli. Přeji dobrou chuť!!!

Skvělé zelňačky - krok přípravy 1
4. Krok

Další mé recepty najdete také na mém blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty