INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/1e729a114cd0d3bf0842ef5b8b0a53.jpeg)
Pečený pstruh v troubě
Jednoduchý, zdravý a šťavnatý! 🐟 Stačí jen pstruh, citron, česnek, bylinky, trocha olivového oleje a trouba udělá zbytek. Perfektní večeře do 30 minut! 🕒👌
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 ks pstruha čerstvého
- 2 Citrony
- 1 snítka tymiánu
- 2 stroužky česneku
- kmín
- 600 g sladké brambory bataty
- 100 g kořenoá zelenina baby mrkev
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Pstruha důkladně omyjeme a nakořeníme solí, pepřem , tymiánem
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/bc796a707ee0f41a6a050a19680d5b.jpeg)
2. Krok
Kořenovou zeleninu, sladké brambory, porek a česnek spolu s bylinkami nakrájime na plátky zakápneme olivovým olejem a vložíme do pekáče
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/be0effa310b47b1f0810f2623bcc3c.jpeg)
3. Krok
Oplachnutého a okořeněného pstruha položíme na zeleninovou směs, zakápneme olivovým olejem a poklademe citrón s bylinkami
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/113b72c3e71e8db5ef349439d34d80.jpeg)
4. Krok
Vložíme do předehřaté trouby na 180°C na cca 20-25 minut kůrka by měla být zlatava a křupava , zelenina by měla být taky pěkně podušená.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/85d776569cebad85b0e12001c69b2c.jpeg)