Pstruh duhový

Pstruh duhový - chutné a jednoduché recepty

10 recepty

Prohlédněte si ty nejlahodnější recepty z kategorie Pstruh duhový. Vyzkoušejte ještě dnes některý z těchto 10 receptů. Na recepty z kategorie Pstruh duhový si vyhraďte v průměru 30 - 60 minut. U každého receptu nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o délce přípravy a počtu porcí. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Křupavé filety z čerstvého pstruha pečené v troubě, Pstruh pečený na pánvi, Pstruh po mlynářsku, Křupavý filet z korálového pstruha smažený na pánvi. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh je ideální letní pokrm.

Filety z pstruha se zeleninou

Toto je jednoduchý a chutný recept na filety z pstruha se zeleninou.

Pstruh na grilu v alobalu

Tento recept vám ukáže, jak připravit lahodného pstruha na grilu v alobalu. Alobal pomáhá udržet šťavnatost ryb a zároveň jim dodává vynikající chuť. Je to ideální volba pro letní grilování.

Pečený pstruh v troubě

Pečený pstruh na másle a zelenině.

Pstruh pečený v alobalu

Recept na pstruhy pečené v troubě a alobalu.

Smažený pstruh

Recept na smaženého pstruha v trojobalu.

Pstruh pečený na pánvi

Dokonalý recept na pstruha pečeného na pánvi, kterého můžete mít na stole za půl hodiny.

Pstruh po mlynářsku

Pstruh po mlynářsku je jeden z mých nejoblíbenějších rybích pokrmů. Je to velice jednoduchý a rychlý recept, kde vynikne prvotřídní chuť čerstvé ryby ve spojení s lehce křupavou obalovkou. Tento recept jsem připravovala několikrát a vždy byl velkým úspěchem.

Křupavý filet z korálového pstruha smažený na pánvi

Korálový pstruh, šťavnatá, jemná ryba s jemnou chutí, se skvěle kombinuje s bylinkami, kořením a aromatickými látkami. Výsledný pokrm je dokonale vyvážený mezi pikantním a pikantním, jemným a výrazným. Tento recept vás rozhodně promění v milovníky domácího vaření mořských plodů!

Křupavé filety z čerstvého pstruha pečené v troubě

Vychutnejte si lahodnou svěžest pstruha, který se vyznačuje důmyslnou směsí bylinek a koření a je dokonale upečený. Tento recept na pstruha pečeného v troubě představuje zdravou alternativu pro všechny milovníky ryb, kteří si chtějí dopřát jídlo z mořských plodů s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin.
INZERCE