INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/madqIskdV5Tgo-W0Pi0U/2b10105cc853b6ffdc00c9720d2750.jpeg)
Zdroj: angorius from Getty Images
Pstruh pečený na pánvi
Dokonalý recept na pstruha pečeného na pánvi, kterého můžete mít na stole za půl hodiny.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 2 kus Celý pstruh
- Sůl, čerstvě mletý černý pepř
- olivový olej
- 1 kus česnek
- 50 gramy Máslo
- 1 kus citron
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Pstruhy omyjte, osolte a opepřete z obou stran.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olivový olej. Pozor, pánev musí být opravdu horká, aby se pstruh pěkně obalil a vytvořila se křupavá kůrčička.
3. Krok
Pstruhy smažte na pánvi asi 5 minut z každé strany. Když je pstruh hotový, dejte ho stranou a na stejné pánvi rozpusťte máslo.
4. Krok
Do másla přidejte citronovou šťávu, vymačkaný česnek a vše dobře promíchejte. Citronovým máslem potřete pstruhy.