INZERCE

Zdroj: angorius from Getty Images

Pstruh pečený na pánvi

Dokonalý recept na pstruha pečeného na pánvi, kterého můžete mít na stole za půl hodiny.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 kus Celý pstruh Přidáno do
  • Sůl, čerstvě mletý černý pepř Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
  • 1 kus česnek Přidáno do
  • 50 gramy Máslo Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Pstruhy omyjte, osolte a opepřete z obou stran.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej. Pozor, pánev musí být opravdu horká, aby se pstruh pěkně obalil a vytvořila se křupavá kůrčička.

3. Krok

Pstruhy smažte na pánvi asi 5 minut z každé strany. Když je pstruh hotový, dejte ho stranou a na stejné pánvi rozpusťte máslo.

4. Krok

Do másla přidejte citronovou šťávu, vymačkaný česnek a vše dobře promíchejte. Citronovým máslem potřete pstruhy.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty