INZERCE

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg hovězí maso vpředu Přidáno do
  • 112 pl sádlo Přidáno do
  • 12 kg cibule Přidáno do
  • 1 kl mletý kmín Přidáno do
  • 12 kl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 pl rajčatové pyré Přidáno do
  • 1 kl česnekový prášek Přidáno do
  • 4 kl mletá sladká paprika Přidáno do
  • Štipka Mleté pálivé papriky Přidáno do
  • 1 sušené pálivé papriky Přidáno do
  • 1 l hovězí vývar Přidáno do
  • sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Abychom ušetřili čas, používáme při vaření tlakový hrnec. V hrnci rozehřejeme sádlo. Přidáme nakrájenou cibuli a začneme ji opékat opravdu do tmava. Cibule musí pořádně zkaramelizovat, abychom měli dobrý základ.

2. Krok

K hnědé cibuli přidejte na kostičky nakrájené hovězí maso a osmahněte je. Když maso zhnědne, přidejte všechno koření a osolte. Přidejte rajčatový protlak, promíchejte a zalijte vývarem.

3. Krok

Tlakový hrnec uzavřete a vařte asi 20 minut, aby maso změklo. Pokud se vám omáčka zdá příliš řídká, zahustěte ji nálevem.

4. Krok

Maďarský guláš s knedlíkem chutná nejlépe.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty