INZERCE
Kančí guláš

Kančí guláš

Užasný kančí guláš připraven z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme s vínem a vývarem

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 700 g kančí kýty Přidáno do
  • 4 ks cibule Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • 25 g mletá sladká paprika Přidáno do
  • drcený kmín Přidáno do
  • 3 Lžíce rajčatového protlaku Přidáno do
  • 300 ml červeného vína Přidáno do
  • 1 lžička feferonkové pasty Přidáno do
  • Jalovec Přidáno do
  • nové koření Přidáno do
  • Úplný pepř Přidáno do
  • 2 bobkový list Přidáno do
  • 5 g Majoránka Přidáno do
  • 2 g Rozmarýn Přidáno do
  • 2 g Tymián Přidáno do
  • 4 chilli papričky Přidáno do
  • 150 g sádlo Přidáno do
  • 4 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 2 l vývar Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Špek rozškvaříme v kastrolu a po chvilce přidáme oloupanou a nakrájenou cibuli, kterou restujeme do hnědé barvy.

2. Krok

Přidáme maso, jalovec, nové koření, bobkový list, celý pepř, kmín, rozmarýn, tymián, mletou papriku a zprudka osmahneme. přidáme protlak a zarestujem, promícháme a zalijeme 200 ml vína to necháme odpařit a znova podlijem již vývarem.

3. Krok

Přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka.

4. Krok

Asi po hodině přidáme zbytek vína, majoránku, sůl, chilli pastu podle chuti , prolisovaný česnek a kdo má rád může trochu zahustit syrovým bramborem nastrouhaným nebo škrobem.

5. Krok

Krátce povaříme a můžeme servírovat.

Kančí guláš - krok přípravy 1
6. Krok

Můžeme podávat s klasickými špekovými knedlíky, do kterých přidáme smaženou cibulku a bylinky.

Kančí guláš - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty