INZERCE

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 12 kg Kysané zelí Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 1 strouček česnek Přidáno do
  • 60 dkg Vepřová plec Přidáno do
  • 1 zakysaná smetana Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • Mleté černé koření Přidáno do
  • 1 čl kmín Přidáno do
  • bobkový list Přidáno do
  • 2 čl Mletá červená paprika Přidáno do
  • 1 pl olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Větší hrnec si rozpalte s olejem, přidáme nasekanou cibuli a česnek, osmažíme. Přidáme na kostky nakrájené vepřové plece. Maso zatáhneme, když je hnědé přidáme koření, sůl, majoránku, mletou červenou papriku a bobkový list.

2. Krok

Maso podlijeme vodou a dusíme do měkka. K dusenému masu přidáme opláchnuté a na menší kousky pokrájené kyselé zelí. Společně dusíme alespoň 10 minut.

3. Krok

Na závěr si jen dochutíme segedínský guláš s kyselou smetanou. Případně přisolíme podle chuti. Nejlepší chutná s knedlíkem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty