INZERCE
Moderní grilážky
Nepečené oplatkové sušenky s arašídovo-syrupovou náplní. Kdo by je neměl rád? U nás doma mizí z krabice s vánočním pečivem jako první.
INZERCE
Ingredience
porce
25
- 7 ks Dortové oplatky (29x15 cm)
- 460 g arašídový krém
- 280 ml Javorový/rýžový sirup
- 3 pl Kokosové mléko v plechovce (hustá část)
- 1⁄2 čl mletá vanilka
- štipka sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Do hrnce přidejte arašídové máslo a sirup. Na mírném ohni arašídové máslo a sirup za stálého míchání rozpusťte.
2. Krok
Vmíchejte kokosové mléko, vanilku a sůl.
3. Krok
Když je vše pěkně promíchané a kompaktní, hrnec odstavte.
4. Krok
Teplou arašídovou směs rozetřete na oplatky a navrstvěte je na sebe. Hotové oplatky zatěžkejte něčím těžkým, aby lépe ztuhly.
5. Krok
Po vychladnutí a ztuhnutí (2 hodiny) tyčinky nakrájejte dlouhým nožem s jemnými ostrými zuby.