INZERCE
Znojemská omáčka s hovězím
Znojemský guláš s rýží.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 ks cibule
- 30 g sádlo
- 100 g slanina
- 600 g vepřová plec
- 1 čl Hořčice
- 1 čl mletá paprika - sladká
- sůl
- Koření
- 3 ks stroužky česneku
- 2 pl červené víno
- 1⁄2 l vývar
- 4 ks nakládané okurky
- 1 pl strouhanka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
V hrnci si rozehřejeme tuk, přidáme nakrájenou cibuli a slaninu na kostičky. Opečeme a přidáme nakrájené maso na kostičky. Dochutíme solí, kořením, hořčicí, mletou paprikou.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Zalijeme vývarem a vínem, dusíme do měkka. Protláčíme česnek.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky na kostky. Omáčku můžeme zahustit strouhankou.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Podáváme s uvařenou rýží.
Zdroj: Youtube