INZERCE
Dýňový džem s pomerančovo-skoricovou příchutí

Dýňový džem s pomerančovo-skoricovou příchutí

Netradiční chuť, něco mezi podzimem a Vánocemi.

INZERCE

Ingredience

porce
7
  • 1 kus dýně Přidáno do
  • 2 kus gelfix Přidáno do
  • 0.7 kg cukr Přidáno do
  • 5 pl skořice Přidáno do
  • 3 kus pomeranč Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Dýni vyčistíme, odstraníme vnitro se semeny a nakrájíme na menší kusy.

2. Krok

Dýni vaříme větším hrnci asi 20 minut nebo dokud nezměkne. Poté ji rozmixujeme, pokud zůstanou nějaké kousky, nevadí. Vymačkáme pomeranče, přidáme skořici, cukr, necháme zakypřit. Postupně přidáme gelfixy podle množství dýně.

Dýňový džem s pomerančovo-skoricovou příchutí - krok přípravy 1
3. Krok

Ještě horký džem nalijeme do čistých skleněných sklenic, dobře utáhneme, otočíme víčkem dolů a tak necháme vychladnout.

Dýňový džem s pomerančovo-skoricovou příchutí - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty