Tento recept na makové nudle je oblíbeným tradičním pokrmem rakouské kuchyně, který jsem často připravovala doma. Souhra sladkých bramborových knedlíků, křupavého máku a pikantní skořice vytváří neodolatelný chuťový zážitek.
Domácí pečivo je vždy lepší než z obchodu. Neodlišuje se pouze chutí, ale také kvalitou. Tyto pletýnky jsou úžasné, mají lehkou střídku a křupavou kůrku. Ať už na snídani nebo svačinu, dobré pečivo chutná vždy a všude😉
🥣🌿 Krémová celerová polévka 🌿🥣
Hřejivá, jemná a plná chuti! 💛 Základ z celeru, brambor, smetany a voňavého koření, který zahřeje na duši. Jednoduchý recept na zdravou dobrotu, která nikdy nezklame. 🥔🌱
✨ Tip: Ozdobte čerstvými bylinkami nebo krutony
Tento recept na tradiční českou dršťkovou polévku podle známého televizního kuchaře Lubomíra Sapíka zaručeně potěší chuťové pohárky všech milovníků tuzemské kuchyně.
Hraběnčiny řezy jsou perfektní český zákusek, jako stvořené k nedělní kávě. Nezaberou příliš času, jsou chutné, vláčné, voňavé a příprava zabere maximálně hodinku.
Tento recept mám od své milované babičky, která jako zkušená kuchařka vždy připravovala ve své malé kuchyni kouzelná jídla. Díky výrazné chuti a křupavé obloze jsou BauernSchnitzel mým nejoblíbenějším pokrmem. A nejlepší na něm je, že je tak snadný na přípravu, že bude mít naprostý úspěch i ve vaší kuchyni.