INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/C0vT_3zmXXnlwf2MaghT/968c82687316f383b535f5a3a00f5c.jpeg)
Polévka z čerstvého hrášku
Rychlá a jednoduchá, vhodná na oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 100 g čerstvý hrášek
- 1 menší brambory
- 1 Jarní cibule
- 2 lžíce Mléko nemusí být
- mleté černý pepř
- pozemní Kmín
- Ghee máslo
- Kyselá smetana na podávání
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Jarní cibulku si nakrájíme, osmažíme na másle.
2. Krok
Přidáme očištěný hrách, nakrájený brambor, koření a zalijeme vodou.
3. Krok
Vaříme vše do měkka. Jakmile je to hotové, rozmixujeme to tyčovým mixérem.
4. Krok
Podle potřeby zjemníme mlékem, případně dochutíme.
5. Krok
Podáváme s 1/2 lžičkou kyselé smetany nebo i s čerstvými bylinkami.
6. Krok
Dobrou chuť!