INZERCE

Zdroj: Vadim Agapov from Getty Images

Domácí paštika z pečeného masa

Táto vynikající domácí paštika s jemnou chutí pečeného masa je skvělým doplňkem k jakémukoli posezení u stolu. Jednoduchá na přípravu a ohromující na chuti, tato paštika určitě zaujme vaše hosty.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Maso a marináda

  • 500 g bravčové stehno Přidáno do
  • 1 lžička mletá paprika Přidáno do
  • 1 lžička sůl Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 1 lžička mletý pepř Přidáno do
  • 150 ml pivo Přidáno do

Paštika

  • 100 g máslo Přidáno do
  • 3 lžíce Želatina Přidáno do
  • 150 ml Smetana Přidáno do
  • 2 lžíce Hořčice Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Očistěte maso a nakrájejte na kostky. Poté smíchejte mletou papriku, sůl, pepř, nasekanou cibuli a česnek do piva a marinádu vlijte na maso. Nechte marinovat přes noc.

2. Krok

Maso spolu s marinádou vložte do pekáče, přikryjte a pečte v předehřáté troubě na 180°C asi 90 minut.

3. Krok

Pečené maso nechte vychladnout, pak ho rozmačkejte na jemnou kaši. Přidejte máslo, smetanu, hořčici a želatinu rozpuštěnou ve troše teplé vody. Směs vymíchejte do hladka.

4. Krok

Nalijte směs do misky nebo formy a nechte vychladit. Poté paštiku vložte do lednice, kde ji nechte želatinovat.

5. Krok

Podávajte chlazenou s čerstvým chlebem nebo toastem. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty