INZERCE
Zdroj: Stefan Tomic for Getty Images
Krémová polévka z růžičkového zelí
Nádherně krémová polévka, která získává jedinečnou notu domácí kuchyně díky použití růžičkového zelí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g Růžičková kapusta
- 1 Kus Cibule
- 1 Stroužek česneku česnek
- 100 g slanina
- 1 l kuřecí vývar
- 200 ml Smetana
- 2 KL olivový olej
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Krok 1: Pro přípravu polévky z růžičkového zelí připravte všechny ingredience, omyjte zeleninu a rozpulte růžičkové zelí. Cibuli a slaninu nakrájejte na malé kousky.
2. Krok
Krok 2: Orestování cibule, česneku a slaniny
3. Krok
Krok 3: Přidejte ke květákové polévce květák a vařte 20 minut.
4. Krok
Krok 4: Přidání kuřecího vývaru a nechání probublávat.
5. Krok
Krok 5: Přidat smetanu a polévku jemně rozmixovat.
6. Krok
Krok 6: Chuť brusinkové polévky doladit solí a pepřem a podávat. Přidat několik půlených kusů zeleniny a trochu krému fraiche pro ozdobu.