INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/K8PEMdnNGYYlDORqHaqR/7e0d3b36808da85b877070a5fb403c.jpeg)
Koření levandulová sůl na telecí krk
Jednoduché a originální koření které v létě na grilu udělá divy nejen na mase ale i těstovinách či zelenině
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 100 g hrubé himalajské soli
- 25 g květu levandule
- 1 snítka tymiánu
- 5 kuliček celého pepře
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Vše koření dáme do hmoždíře nebo mixeru a důkládně rozetřeme na jemný prach.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/K8PEMdnNGYYlDORqHaqR/81b9be2e52798786b55cc7419c41ec.jpeg)
2. Krok
Ihned mužeme kořenit cokoliv.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/K8PEMdnNGYYlDORqHaqR/6069ccfb64d63d2ff564f90088e2db.jpeg)
3. Krok
Hodí se na telecí krk či grilovanou zeleninu
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/K8PEMdnNGYYlDORqHaqR/1e57e7e1c39989b682fb9d1e886eac.jpeg)