INZERCE
Zdroj: johnnychencomau from Getty Images
Hranolky z trouby
Zlaté a křupavé hranolky z trouby jsou skvělou alternativou k tradičně smaženým hranolkům. Jsou méně kalorické, ale stejně chutné. Skvěle se hodí jako příloha k obědu nebo jako samostatná svačinka.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 6 kus Brambory
- 2 lžíce Rostlinný olej
- 1 štipka Soli
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.
2. Krok
Oloupej brambory a nakrájej je na proužky o tloušťce asi 1 cm.
3. Krok
Rozložte hranolky na plech vyložený pečicím papírem.
4. Krok
Smažte hranolky v oleji, posypte solí.
5. Krok
Pečte asi 40 minut, dokud nebudou hranolky zlaté a křupavé.
6. Krok
Podávej horké.