INZERCE

Zdroj: johnnychencomau from Getty Images

Hranolky z trouby

Zlaté a křupavé hranolky z trouby jsou skvělou alternativou k tradičně smaženým hranolkům. Jsou méně kalorické, ale stejně chutné. Skvěle se hodí jako příloha k obědu nebo jako samostatná svačinka.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 6 kus Brambory Přidáno do
  • 2 lžíce Rostlinný olej Přidáno do
  • 1 štipka Soli Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.

2. Krok

Oloupej brambory a nakrájej je na proužky o tloušťce asi 1 cm.

3. Krok

Rozložte hranolky na plech vyložený pečicím papírem.

4. Krok

Smažte hranolky v oleji, posypte solí.

5. Krok

Pečte asi 40 minut, dokud nebudou hranolky zlaté a křupavé.

6. Krok

Podávej horké.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty