INZERCE
Zdroj: FB: Recepty všeho druhu
Hovězí přední na divoko
Chutné hovězí přední na divoko vhodné pro slavnostní oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g hovězího předního
- 1 kus cibule
- 5 Karafiáty česneku
- 4 Lžíce oleje
- 1 kostka hovězího bujonu
- 2 lžíce koření na divinu
- 1 štamperlík portského
- 1 lžička Mořské soli
- 1⁄2 lžíce kmínu
- 3 Lžíce rajčatového protlaku
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Nejprve maso očistěte od tuku a nakrájejte ho na větší kusy.
2. Krok
Poté oloupejte cibuli a česnek. Cibuli můžete nakrájet na kostičky, česnek nasekejte nadrobno.
3. Krok
Cibuli vložte do hrnce, přidejte olej a osmažte ji dozlatova.
4. Krok
Pak k ní přidejte maso a nasekaný česnek, promíchejte a nechte dusit pod pokličkou cc 10 minut, dokud šťáva nevytéká.
5. Krok
Po chvíli přidáme bujónovou kostku, sůl a pepř, kapku portského a necháme dusit.
6. Krok
Když je maso měkké a omáčka se zredukovala na polovinu, přidáme protlak a vše promícháme.