INZERCE

Hermelín na pánvi

Hermelín na pánvi bez alobalu je jednoduchý a rychlý recept, který si oblíbíte nejen pro chuť, ale také pro zdravotní přínosy, které hermelín obsahuje. Hermelín není jen výtečně chutný, ale je také zdrojem vitamínu B, vápníku a bílkovin.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 ks hermelínu Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • Mouka Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • strouhanka Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Hermelíny rozřízněte na plátky o tloušťce cca 1 cm.

2. Krok

Každý plátek z obou stran posolte, opepřete, obalte v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.

3. Krok

Na pánvi rozpalte olej a na středním ohni z obou stran plátky opečte dozlatova.

4. Krok

Hotové plátky hermelínu podávejte s bramborovou kaší nebo hranolky a čerstvým zeleninovým salátem. Pečený hermelín na pánvi je na světě!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

316 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Zavařené

370 recepty