INZERCE

Hermelín na pánvi

Hermelín na pánvi bez alobalu je jednoduchý a rychlý recept, který si oblíbíte nejen pro chuť, ale také pro zdravotní přínosy, které hermelín obsahuje. Hermelín není jen výtečně chutný, ale je také zdrojem vitamínu B, vápníku a bílkovin.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 ks hermelínu Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • Mouka Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • strouhanka Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Hermelíny rozřízněte na plátky o tloušťce cca 1 cm.

2. Krok

Každý plátek z obou stran posolte, opepřete, obalte v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.

3. Krok

Na pánvi rozpalte olej a na středním ohni z obou stran plátky opečte dozlatova.

4. Krok

Hotové plátky hermelínu podávejte s bramborovou kaší nebo hranolky a čerstvým zeleninovým salátem. Pečený hermelín na pánvi je na světě!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty