INZERCE
Hermelín na pánvi
Hermelín na pánvi bez alobalu je jednoduchý a rychlý recept, který si oblíbíte nejen pro chuť, ale také pro zdravotní přínosy, které hermelín obsahuje. Hermelín není jen výtečně chutný, ale je také zdrojem vitamínu B, vápníku a bílkovin.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 ks hermelínu
- 2 Lžíce oleje
- Mouka
- 2 vejce
- strouhanka
- sůl
- pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Hermelíny rozřízněte na plátky o tloušťce cca 1 cm.
2. Krok
Každý plátek z obou stran posolte, opepřete, obalte v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
3. Krok
Na pánvi rozpalte olej a na středním ohni z obou stran plátky opečte dozlatova.
4. Krok
Hotové plátky hermelínu podávejte s bramborovou kaší nebo hranolky a čerstvým zeleninovým salátem. Pečený hermelín na pánvi je na světě!