INZERCE
Zdroj: Youtube
Domácí sulc jako od babičky
Chcete-li ochutnat skutečně tradiční a autentickou huspeninu, pak je nejlepší ji udělat doma. Tento recept vám umožní vyrobit chutnou a jemnou huspeninu s vynikající chutí.
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 1 kg hovězího masa
- 3 stroužky česneku
- 1 Lžíce kmínu
- 1 Lžíce nového koření
- 1 Lžíce pepře
- 3 Lžíce sůl
- 1 Lžíce octa
- 1 Lžíce krystalový cukr
- 1 Lžíce máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
Nakrájejte hovězí maso na malé kostky a osolte ho.
2. Krok
V hrnci rozehřejte máslo a osmahněte na něm cibuli a česnek.
3. Krok
Přidejte maso a restujte, dokud není zlatavé.
4. Krok
Přidejte koření, pepř, ocet a cukr a důkladně promíchejte.
5. Krok
Vlijte do hrnku dostatek vody, aby bylo maso ponořené a přiveďte k varu.
6. Krok
Snižte teplotu a nechte huspeninu dusit na mírném plameni po dobu 2-3 hodin, dokud není maso měkké a omáčka hustá.