INZERCE

Zdroj: Youtube

Domácí sulc jako od babičky

Chcete-li ochutnat skutečně tradiční a autentickou huspeninu, pak je nejlepší ji udělat doma. Tento recept vám umožní vyrobit chutnou a jemnou huspeninu s vynikající chutí.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 1 kg hovězího masa Přidáno do
  • 3 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce nového koření Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 3 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce octa Přidáno do
  • 1 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nakrájejte hovězí maso na malé kostky a osolte ho.

2. Krok

V hrnci rozehřejte máslo a osmahněte na něm cibuli a česnek.

3. Krok

Přidejte maso a restujte, dokud není zlatavé.

4. Krok

Přidejte koření, pepř, ocet a cukr a důkladně promíchejte.

5. Krok

Vlijte do hrnku dostatek vody, aby bylo maso ponořené a přiveďte k varu.

6. Krok

Snižte teplotu a nechte huspeninu dusit na mírném plameni po dobu 2-3 hodin, dokud není maso měkké a omáčka hustá.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Oběd

2781 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Rýže

175 recepty

Saláty

264 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty