INZERCE
Buřty na černém pivu

Buřty na černém pivu

S tímto receptem okouzlíte spoustu strávníku, stará dobrá česká klasika.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 ks špekáčky Přidáno do
  • 150 g cibule Přidáno do
  • 400 g Nakrájená rajčata Přidáno do
  • 25 g třtinového cukru Přidáno do
  • 500 ml černé pivo Přidáno do
  • 112 nebo tymián snítka lžičky Přidáno do
  • Sůl sůl Přidáno do
  • čerstvě namletý pepř Přidáno do
  • 5 g Rozmarýn Přidáno do
  • 1 ks bobkový list Přidáno do
  • 2 ks česnek Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Špekáčky oloupejte a nakrojte

2. Krok

Cibuli oloupejte a nakrájejte na slabá půlkolečka.

3. Krok

Na oleji si orestujte špekáčky a cibuli do tmavá. poté přidejte česnek a byllinky, přidejte třtinový cukr nebo med a nechte zkaramelizovat na barvu.

4. Krok

Postupně zalijte tmavým pivem nejlepe Černá Barbora :) z Ostravaru, to nechte odvařit a přidejte plechovku drcených rajčat, sůl a pepř. Promíchejte a vložte do trouby předehřáté na 185 ⁰C. Pečte asi 35 minut, dokud vše nezměkne. Během pečení občas promíchejte.

5. Krok

Podávejte s čerstvým pečivem

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty