Spam

Spam - chutné a jednoduché recepty

8 recepty

Hledáte tip na recept z kategorie Spam? Pak jste tu správně! Vyzkoušíte některý z těchto 8 receptů ještě dnes? Jak dlouho v kuchyni strávíte při přípravě receptů z kategorie Spam závisí na náročnosti postupu. V průměru počítejte s 30 - 120 minutami. Recepty jako Buřtguláš, Dušená kapusta podle Pohlreicha, Španělský ptáček s rýží - česká klasika, Špagety Carbonara po česku patří k našim nejpopulárnějším. Podívejte se na jejich zpracování, třeba přesvědčí i vás!

Buřty na černém pivu

S tímto receptem okouzlíte spoustu strávníku, stará dobrá česká klasika.

Dušená kapusta podle Pohlreicha

Tento recept na dušenou kapustu pochází od jednoho z nejznámějších českých kuchařů, Zdeňka Pohlreicha. Jde o tradiční pokrm, který Pohlreich doporučuje servírovat jako přílohu k masu, například k některému z jeho oblíbených pokrmů, vepřovému pečení.

Špagety Carbonara po česku

Pokud máte chuť na klasické italské jídlo s českým nádechem, pak je recept na špagety Carbonara po česku jako dělaný pro vás. Jedná se o sýr a smetanovou omáčku obohacenou o špekáčky a cibuli.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Buřty na pivě v troubě
Videorecept

Buřty na pivě v troubě

Kdo by neměl rád skvělé české buřty na pivě? Pojďme se společně podívat na ty nejlepší buřty na pivě a jak jednoduše je připravit.

Perfektní francouzské brambory

Tento recept je rychlý a snadný, protože brambory ani vejce nevařím předem. Všechny ingredience se do zapékací misky dávají syrové a díky bohaté krémové polevě jsou francouzské brambory lahodné a šťavnaté. Kvalitní domácí klobása jim dodá fantastickou chuť.

Buřtguláš

Kdo miluje českou klasiku, tak si jistě pochutná i na skvělém buřtguláši. Tento recept není velkolepá delikatesa, ale přece jej má každý rád. Připravte si kvalitní špekáčky, skvělé koření a brambory a jdeme na tradiční buřtguláš!

Španělský ptáček s rýží - česká klasika

Španělský ptáček nemá se Španělskem nic společného, naopak je to vynikající česká klasika, ke které se nejlépe hodí rýže. Tento recept udělá hovězí maso krásně jemné a křehké.
INZERCE