Divina

Divina - chutné a jednoduché recepty

8 recepty

Objevujte chutné recepty z kategorie Divina. Zde najdete 8 skvělých receptů, z nichž si vybere zaručeně každý. Na přípravu receptů z kategorie Divina si vyhraďte v průměru 90 - 210 minut. Přesný čas přípravy najdete u každého receptu zvlášť, stejně jako přesný počet porcí, které vám z receptu vyjdou. Recepty jako Jelení ragú, Vynikající jelení guláš, Jelení kýta po staročesku, Výborný pardubický perník patří k našim nejpopulárnějším. Podívejte se na jejich zpracování, třeba přesvědčí i vás!

Vynikající jelení guláš

Dokonalý jelení guláš vařený s brusinkami, zeleninou, vínem a knedlíkem.

Jelení ragú

Tento recept je ideální pro přípravu šťavnatého jeleního ragú, který se perfektně hodí na chladné podzimní a zimní dny. Ragú se vaří na nízkém ohni, aby se všechny chutě dokonale sloučily. Nejlépe se podává s domácím chlebem nebo knedlíkem.

Jelení kýta po staročesku

Tradiční český recept na jelení kýtu, který je ideální pro slavnostní příležitosti. Chuť masa je umocněna použitím koření a dlouhým dusením.

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Divoké vepřové koleno s omáčkou

Delikátní divoké vepřové koleno, pomalu pečené, dokud není měkké a šťavnaté. Toto robustní a těšící se jídlo je ideální pro chladné zimní večery a speciální příležitosti.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Medailónky z jeleního s brusinkovou omáčkou

Toto hojné sváteční jídlo je perfektní pro speciální příležitosti. Šťavnaté jelení medailónky jsou dokonale doplněny sladko-kyselou brusinkovou omáčkou.

Výborný pardubický perník

Pardubický perník patří neodmyslitelně k Vánocům. Slepují se marmeládou a polévají čokoládou.
INZERCE