INZERCE
Zdroj: blende40 for Adobe Stock
Vývar z diviny
Výrazný vývar s křupavou zeleninou a měkkým masem, ideální jako základ pro výtečné pokrmy nebo jako chutná polévka.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 Gram Zelenina (mrkev, celer, cibule, pórek)
- 1 Kus stroužek česneku
- 5 Kus Jalovcové bobule
- 2 l voda
- 2 Kus bobkové listy
- 1 kg Kosti z diviny
- 500 g divina
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
240 min.
1. Krok
Pro vývar z diviny nejprve dejte do velkého hrnce kosti a maso a zakryjte vodou. Nechte přivést k varu.
2. Krok
Zatímco voda vře, očistěte zeleninu a nakrájejte ji na malé kousky. Spolu s česnekem a kořením (bobkové listy a jalovčinky) ji dejte do hrnce.
3. Krok
Vše dobře promíchejte a hrnec půl zakryjte. Nechte vařit na nízké teplotě alespoň 4 hodiny.
4. Krok
Po uvaření přeceďte vývar přes jemné síto.
5. Krok
Ochutnejte vývar a nechejte ho podle chuti ještě více redukovat, abyste dosáhli ještě silnější chuti. Použijte dále pro libovolné pokrmy nebo omáčky.