INZERCE

Zdroj: blende40 for Adobe Stock

Vývar z diviny

Výrazný vývar s křupavou zeleninou a měkkým masem, ideální jako základ pro výtečné pokrmy nebo jako chutná polévka.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 Gram Zelenina (mrkev, celer, cibule, pórek) Přidáno do
  • 1 Kus stroužek česneku Přidáno do
  • 5 Kus Jalovcové bobule Přidáno do
  • 2 l voda Přidáno do
  • 2 Kus bobkové listy Přidáno do
  • 1 kg Kosti z diviny Přidáno do
  • 500 g divina Přidáno do
INZERCE

Postup

240 min.
1. Krok

Pro vývar z diviny nejprve dejte do velkého hrnce kosti a maso a zakryjte vodou. Nechte přivést k varu.

2. Krok

Zatímco voda vře, očistěte zeleninu a nakrájejte ji na malé kousky. Spolu s česnekem a kořením (bobkové listy a jalovčinky) ji dejte do hrnce.

3. Krok

Vše dobře promíchejte a hrnec půl zakryjte. Nechte vařit na nízké teplotě alespoň 4 hodiny.

4. Krok

Po uvaření přeceďte vývar přes jemné síto.

5. Krok

Ochutnejte vývar a nechejte ho podle chuti ještě více redukovat, abyste dosáhli ještě silnější chuti. Použijte dále pro libovolné pokrmy nebo omáčky.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty