INZERCE
Zdroj: sitriel from Getty Images
Vepřová polévka
Tato vepřová polévka je opravdu velmi výživná a sytá. I když její příprava může být trochu časově náročnější, určitě si na ní pochutnáte.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g vepřového masa
- 2 ks Mrkev
- 2 ks Petržel
- 1 ks cibule
- 3 stroužky Česnek
- 250 g Zelený hrášek
- 2 ks Brambory
- 1 l vody
- 2 lžíce oleje
- sůl a čerstvě mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Začneme přípravou všech potřebných ingrediencí. Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Mrkev, petržel a brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. Oloupeme a nadrobno nakrájíme cibuli a česnek.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a přidejte nakrájené maso. Maso osmažte dozlatova. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Osmažte je dozlatova. Poté přidejte nakrájenou zeleninu a hrášek. Vše promíchejte a asi 5 minut povařte.
3. Krok
3.Nakonec polévku zalijte vodou, podle chuti osolte a opepřete a vše společně vařte asi hodinu a půl. Polévka by měla být hustá a maso měkké.