INZERCE
Zdroj: JiriSebesta from Getty Images
Tmavá treska na másle
Tento jednoduchý recept je skvělým způsobem, jak si vychutnat chutnou a zdravou tmavou tresku. Treska je opečená na másle do zlatova, což jí dodává bohatou a lahodnou chuť. Toto jídlo je ideální na rychlý obvod nebo romantickou večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 Kusy Tmavý tresk
- 2 platky máslo
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Na pánvi rozpustíme máslo.
2. Krok
Kuře osolíme a opepříme, poté je z obou stran pečeme na pánvi s máslem.
3. Krok
Pečeme přibližně 10 minut na každé straně, dokud treska není zlatohnědá a plně uvařená.
4. Krok
Podáváme tresku teplou, můžeme ji doplnit citronovou šťávou nebo zeleninovou přílohou podle chuti.