INZERCE
Zdroj: Ildi via Adobe Stock
Těstoviny s růžičkovým zelím
Výdatná a zdravá těstovina s růžičkovým zelím a parmazánem. Tento pokrm je jednoduchý na přípravu a perfektní pro rychlý oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Těstoviny
- 500 g Těstoviny dle vašeho výběru
Růžičková kapusta
- 400 g Růže zelí
- 2 Lžíce olivový olej
- 1 Čajová lžička sůl
- 1 Čajová lžička černý pepř
K podávání
- 100 g Nastrouhaný Parmezán
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
1. Uvařte těstoviny podle pokynů na obalu. Ujistěte se, že jsou al dente.
2. Krok
2. Zatímco se těstoviny vaří, rozpůl brusinky a opeč je na pánvi s olivovým olejem, dokud nejsou měkké a zhnědé. Ochutnej je solí a černým pepřem.
3. Krok
3. Scedř pasta a přidej ji do pánve. Dobře ji promíchej s kadeřávkem a pokryj nastrouhaným parmezánem.
4. Krok
4. Podávej těstoviny okamžitě a užívej si, nebo si pochutnej!