INZERCE
Tatarák z červené řepy
Zajímavá variantou tradičního tataráku je tatarák z řepy. Je to chutný, zdravý a lehký jídlo, které si zamilují nejen vegetariáni.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 2 Střední červené řepy
- 1 malé celer
- 1 malé cibule
- 2 Lžíce olivového oleje
- 1 Lžíce Hořčice
- citron
- sůl a pepř dle chuti
- 1 hrst čerstvé petrželky
- 1 Lžíce kápia papriky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Červenou řepu a celer oloupejte a nastrouhejte na jemno.
2. Krok
Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte.
3. Krok
Do misky dejte nastrouhanou červenou řepu a celer, nakrájenou cibuli, hořčici, olivový olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a kápiu papriku. Všechno promíchejte.
4. Krok
Nakonec přidejte nasekanou petrželku a opět promíchejte.
5. Krok
Připravený tatarák podávejte s kolečky okurky a chlebem.