INZERCE

Tatarák z červené řepy

Zajímavá variantou tradičního tataráku je tatarák z řepy. Je to chutný, zdravý a lehký jídlo, které si zamilují nejen vegetariáni.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 Střední červené řepy Přidáno do
  • 1 malé celer Přidáno do
  • 1 malé cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 Lžíce Hořčice Přidáno do
  • citron Přidáno do
  • sůl a pepř dle chuti Přidáno do
  • 1 hrst čerstvé petrželky Přidáno do
  • 1 Lžíce kápia papriky Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Červenou řepu a celer oloupejte a nastrouhejte na jemno.

2. Krok

Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte.

3. Krok

Do misky dejte nastrouhanou červenou řepu a celer, nakrájenou cibuli, hořčici, olivový olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a kápiu papriku. Všechno promíchejte.

4. Krok

Nakonec přidejte nasekanou petrželku a opět promíchejte.

5. Krok

Připravený tatarák podávejte s kolečky okurky a chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty