INZERCE

Tatarák z červené řepy

Zajímavá variantou tradičního tataráku je tatarák z řepy. Je to chutný, zdravý a lehký jídlo, které si zamilují nejen vegetariáni.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 Střední červené řepy Přidáno do
  • 1 malé celer Přidáno do
  • 1 malé cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 Lžíce Hořčice Přidáno do
  • citron Přidáno do
  • sůl a pepř dle chuti Přidáno do
  • 1 hrst čerstvé petrželky Přidáno do
  • 1 Lžíce kápia papriky Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Červenou řepu a celer oloupejte a nastrouhejte na jemno.

2. Krok

Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte.

3. Krok

Do misky dejte nastrouhanou červenou řepu a celer, nakrájenou cibuli, hořčici, olivový olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a kápiu papriku. Všechno promíchejte.

4. Krok

Nakonec přidejte nasekanou petrželku a opět promíchejte.

5. Krok

Připravený tatarák podávejte s kolečky okurky a chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

316 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Zavařené

370 recepty