INZERCE

Tatarák z červené řepy

Zajímavá variantou tradičního tataráku je tatarák z řepy. Je to chutný, zdravý a lehký jídlo, které si zamilují nejen vegetariáni.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 Střední červené řepy Přidáno do
  • 1 malé celer Přidáno do
  • 1 malé cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 Lžíce Hořčice Přidáno do
  • citron Přidáno do
  • sůl a pepř dle chuti Přidáno do
  • 1 hrst čerstvé petrželky Přidáno do
  • 1 Lžíce kápia papriky Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Červenou řepu a celer oloupejte a nastrouhejte na jemno.

2. Krok

Cibuli oloupejte a nadrobno nakrájejte.

3. Krok

Do misky dejte nastrouhanou červenou řepu a celer, nakrájenou cibuli, hořčici, olivový olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a kápiu papriku. Všechno promíchejte.

4. Krok

Nakonec přidejte nasekanou petrželku a opět promíchejte.

5. Krok

Připravený tatarák podávejte s kolečky okurky a chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

302 recepty