INZERCE

Zdroj: Pixabay

Sushi - maki, pro začátečníky

Tyto typické japonské rolky plněné různými přísadami jsou oblíbeným a zdravým pokrmem.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 200 g sushi rýže Přidáno do
  • 2 Lžíce rýžového octa Přidáno do
  • 1 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 12 lžičky soli Přidáno do
  • dopisy nori Přidáno do
  • losos Přidáno do
  • Avokádo Přidáno do
  • wasabi Přidáno do
  • sójová omáčka Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.

Sushi rýži uvaříme podle návodu a necháme ji vychladnout. Poté ji promícháme s rýžovým octem, cukrem a solí. Na desku na sushi položíme nori list a na něj naneseme vrstvu rýže. Na rýži položíme náplň dle preferencí - nejoblíbenější jsoou plátky lososa a avokádo. Rolováním tvoříme sushi maki a poté je nakrájíme na kousky. Podáváme se sojovou omáčkou a wasabi.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty