INZERCE

Spaghetti Pomodoro

Spaghetti al pomodoro je tradiční italské jídlo, které je jednoduché na přípravu, ale zároveň výborné na chuti. Skládá se především z čerstvých rajčat, česneku a bazalky. Lze jej podávat jako hlavní chod nebo jako předkrm.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g špagety Přidáno do
  • 800 g zralých rajčat Přidáno do
  • 3 stroužky česneku Přidáno do
  • hrst čerstvé bazalky Přidáno do
  • 4 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

V kastrolu ohřejte olivový olej a přidejte na drobno nakrájený česnek. Restujte česnek dozlatova.

2. Krok

Přidejte na kousky nakrájená rajčata a vložte do kastrolu.

3. Krok

Přidejte sůl, pepř a bazalku. Rajčata nechte na mírném ohni dusit asi 15 minut, dokud nezačnou být měkká a šťavnatá.

4. Krok

Mezitím uvařte spaghetti v osolené vodě podle návodu na balení. Poté je sceďte.

5. Krok

Hotovou rajčatovou omáčku smíchejte se spaghetti a dobře promíchejte.

6. Krok

Podávejte ihned, posypte případně parmezánem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty