INZERCE

Zdroj: Pixabay

Smažené karbanátky

Tradiční český smažené karbanátky recept, které jsou skvělým doplňkem k bramborám, rýži nebo těstovinám. Karbanátky jsou jemné, šťavnaté a chutné, a to díky kvalitním surovinám včetně vepřového masa a cibule.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 velká cibule Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • trochu oleje na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s oloupanou cibulí ho dáme do mixéru. Všechno spolu rozmixujeme na hladkou směs.

2. Krok

Do směsi přidáme vejce, mouku, sůl a pepř. Všechno pečlivě promícháme.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme olej a lžící na něj klademe každý smažený karbanátek. Smažíme z obou stran dozlatova.

4. Krok

Hotové karbanátky podáváme s bramborem, rýží nebo těstovinami.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty