INZERCE
Zdroj: Pixabay
Smažené karbanátky
Tradiční český smažené karbanátky recept, které jsou skvělým doplňkem k bramborám, rýži nebo těstovinám. Karbanátky jsou jemné, šťavnaté a chutné, a to díky kvalitním surovinám včetně vepřového masa a cibule.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g vepřového masa
- 1 velká cibule
- 2 vejce
- 2 Lžíce hladké mouky
- sůl a pepř podle chuti
- trochu oleje na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s oloupanou cibulí ho dáme do mixéru. Všechno spolu rozmixujeme na hladkou směs.
2. Krok
Do směsi přidáme vejce, mouku, sůl a pepř. Všechno pečlivě promícháme.
3. Krok
Na pánvi rozehřejeme olej a lžící na něj klademe každý smažený karbanátek. Smažíme z obou stran dozlatova.
4. Krok
Hotové karbanátky podáváme s bramborem, rýží nebo těstovinami.