Ražničí na plechu
Tento recept je ideální pro milovníky grilování a masových pokrmů. Ražniče na plechu jsou snadné na přípravu a jejich chuť je jednoduše neodolatelná. Ražničí na plechu s brambory na vás čeká!
Ingredience
- 1 cibule
- 1 paprika
- 2 Lžíce oleje
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička papriky-špejle na ražniče
Nejnovější letáky
Postup
Vepřové maso nakrájejte na kousky o velikosti zhruba 2 cm. Cibuli a papriku také nakrájejte na menší kousky.
Maso, cibuli a papriku si dejte do misky, přidejte olej, sůl, pepř a papriku a pořádně vše promíchejte. Nechte asi 30 minut odležet, aby se chutě propojily.
Poté si vezměte špejle a na každý napíchejte střídavě kousek masa, cibule a papriky.
Předehřejte si troubu na 180 stupňů a vložte na plech pečicí papír. Ražniče na tuto připravenou plochu položte a vložte je do trouby.
Pečte 20 až 25 minut. Během pečení ražniče jednou otočte.
Po upečení ražničí nechte chvilku vychladnout a pak jsou připravené k podávání. Vepřové ražničí na plechu ja hotovo! Vepřové ražniči na plechu