INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Vj17xD_VfyokLuwHobDJ/721347ce120d9f132aa179c327e0ec.jpeg)
Pórková polévka od babičky
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 1 pórek
- 2 brambory
- 2 mrkev
- 2 pl rajčatové pyré
- 1 pl mletá červená paprika
- 200 ml Text: slovenská rýže
- olej
- sůl
- 3 l voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Nakrájený pórek chvíli smažte na oleji. Přidejte papriky, podlijte trochou vody a přidejte nakrájené brambory a mrkev. Zalijeme dostatečným množstvím vody, přidáme rajčatový protlak (pyré) a podle potřeby osolíme. Vše nechte vařit, dokud zelenina nezměkne. Když je mrkev měkká, přidejte malé těstoviny a společně vařte ještě asi 15 minut. Přejeme dobrou chuť!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Vj17xD_VfyokLuwHobDJ/d295d86d050cad11f1a3dd0ea63727.jpeg)
2. Krok
Namísto rajčatové pasty můžete klidně dát i hustý protlak. Podle chuti můžete dát 2 nebo i 3PL, záleží na tom, jak silnou chuť má vaše pasta/protlak🙂
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Vj17xD_VfyokLuwHobDJ/24a4e9bcbb000d52acc817923ae77d.jpeg)
3. Krok
Další moje recepty najdete také na mém blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube