INZERCE

Zdroj: Atide from Getty Images

Pomazánka ze zbytků pečeného masa

Chutná pomazánka ze zbytků pečeného masa. Vhodná na snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 300 g pečeného masa Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce majonézy Přidáno do
  • 1 lžička Hořčice Přidáno do
  • 1 kus česnek Přidáno do
  • 1 lžička solamylu Přidáno do
  • 1 lžička mletého pepře Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Maso nasekejte na malé kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupejte a nasekejte nadrobno.

3. Krok

Všechny potraviny důkladně promíchejte a rozmačkejte vidličkou, dokud nezískáte pomazánkovou konzistenci.

4. Krok

Přidejte solamyl, aby se pomazánka zahustila.

5. Krok

Ochutnejte a případně do dochuťte solí a pepřem.

6. Krok

Servírujte na čerstvém chlebu nebo toastu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty