INZERCE
Zdroj: Atide from Getty Images
Pomazánka ze zbytků pečeného masa
Chutná pomazánka ze zbytků pečeného masa. Vhodná na snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 300 g pečeného masa
- 1 kus cibule
- 2 Lžíce majonézy
- 1 lžička Hořčice
- 1 kus česnek
- 1 lžička solamylu
- 1 lžička mletého pepře
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Maso nasekejte na malé kousky.
2. Krok
Cibuli a česnek oloupejte a nasekejte nadrobno.
3. Krok
Všechny potraviny důkladně promíchejte a rozmačkejte vidličkou, dokud nezískáte pomazánkovou konzistenci.
4. Krok
Přidejte solamyl, aby se pomazánka zahustila.
5. Krok
Ochutnejte a případně do dochuťte solí a pepřem.
6. Krok
Servírujte na čerstvém chlebu nebo toastu.