INZERCE

Zdroj: Atide from Getty Images

Pomazánka ze zbytků pečeného masa

Chutná pomazánka ze zbytků pečeného masa. Vhodná na snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 300 g pečeného masa Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce majonézy Přidáno do
  • 1 lžička Hořčice Přidáno do
  • 1 kus česnek Přidáno do
  • 1 lžička solamylu Přidáno do
  • 1 lžička mletého pepře Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Maso nasekejte na malé kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupejte a nasekejte nadrobno.

3. Krok

Všechny potraviny důkladně promíchejte a rozmačkejte vidličkou, dokud nezískáte pomazánkovou konzistenci.

4. Krok

Přidejte solamyl, aby se pomazánka zahustila.

5. Krok

Ochutnejte a případně do dochuťte solí a pepřem.

6. Krok

Servírujte na čerstvém chlebu nebo toastu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty