INZERCE
Polévka z růžičkové kapusty
Růžičková kapusta polévka. Je to zdravá, výživná a chutná polévka bohatá na vitamíny a minerály, ideální na studené zimní dny. Je to skvělá cesta, jak upravit růžičkovou kapustu a dodat jí výjimečný charakter.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g růžičkové kapusty
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 l zeleninového vývaru
- 2 brambory
- sůl a pepř
- olivový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Cibuli a česnek nakrájíme na jemno a orestujeme na olivovém oleji.
2. Krok
Přidáme očištěné a nakrájené brambory a růžičkovou kapustu a krátce orestujeme.
3. Krok
Přidáme zeleninový vývar a vaříme, dokud nejsou brambory a růžičková kapusta měkké.
4. Krok
Polévku dochutíme solí a pepřem, promixujeme v mixéru na hladkou konzistenci.
5. Krok
Polévku podáváme horkou s kousky opečeného chleba. Polévka z kapustiček je na světě!