INZERCE

Polévka z růžičkové kapusty

Růžičková kapusta polévka. Je to zdravá, výživná a chutná polévka bohatá na vitamíny a minerály, ideální na studené zimní dny. Je to skvělá cesta, jak upravit růžičkovou kapustu a dodat jí výjimečný charakter.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g růžičkové kapusty Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 3 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 l zeleninového vývaru Přidáno do
  • 2 brambory Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Cibuli a česnek nakrájíme na jemno a orestujeme na olivovém oleji.

2. Krok

Přidáme očištěné a nakrájené brambory a růžičkovou kapustu a krátce orestujeme.

3. Krok

Přidáme zeleninový vývar a vaříme, dokud nejsou brambory a růžičková kapusta měkké.

4. Krok

Polévku dochutíme solí a pepřem, promixujeme v mixéru na hladkou konzistenci.

5. Krok

Polévku podáváme horkou s kousky opečeného chleba. Polévka z kapustiček je na světě!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty