INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/0_ZiiJZnlYQ55gQ-FpJ1/9072d053a5956e4f1449f5b635506c.jpeg)
Pěna z bílé čokolády
Uhádli byste hlavní ingredienci této pěny? Vodu z cizrny nevylévejte. Na tento desert vám postačí dva ingredience, a právě ta je jednou z nich.
INZERCE
Ingredience
porce
3
- 150 ml Nálev z vařeného cizrny
- 100 g bílá čokoláda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
Cizrnu vodu vyšleháme do sněhu. Čokoládu roztopíme a vmícháme do sněhu. Pěnu nalijeme do skleniček a odložíme do lednice. Mezitím si můžeme ještě připravit čokoládovou polevu. Na polevu jsem použila rozpuštěnou čokoládu s trochou mléka, smíchanou s domácím karamelem. Polevu nalijeme na pěnu a ozdobíme.