INZERCE

Zdroj: arfo from Getty Images

Pečené vepřové koleno

Toto pečené vepřové koleno je mimořádně šťavnaté, má krásnou zlatavou barvu a úžasnou vůni.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 shanks Vepřové maso Přidáno do
  • 1 litrů piva Přidáno do
  • 4 stroučky Česnek Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • Majoránka Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Vepřová kolena důkladně omyjte, osušte a kůži příčně nařízněte.

2. Krok

Česnek oloupejte, rozmělněte a smíchejte s pepřem, solí a majoránkou. Touto směsí potřete vepřová kolena. Je velmi důležité kůži vepřového kolena důkladně naříznout, aby koření lépe proniklo do masa a kůže byla křupavá.

3. Krok

Vepřová kolena vložte do nádoby odolné vůči troubě a zalijte je pivem. Vepřová kolena dejte na nejméně 2 hodiny do chladničky. Lepší je, když je můžete marinovat 12 hodin.

4. Krok

Poté je pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 2,5 až 3 hodiny. Čas od času je přelijte pivem z misky.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty