INZERCE
Noky s vejcem
Tradiční jídlo z italské kuchyně. Tato varianta receptu na noky s vejcem je ideální pro rychlý a výživný oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Noky
- 500 g noky
- 1 l voda
- 1 polévková lžíce sůl
Omáčka
- 4 ks vejce
- 100 g sýr Parmezán
- 2 stroužky česnek
- 1 Lžíce olivový olej
- 1 pinch mletý černý pepř
- 1 pinch sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Připravte noky podle návodu na balení. Vodu osolte.
2. Krok
Mezitím si v misce rozklepněte vejce, přidejte nastrouhaný Parmezán, prolisovaný česnek, olej, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte.
3. Krok
Do hotové omáčky vmíchejte šťávu, která zbyla po uvaření noků.
4. Krok
Hotové noky scedíte, ale neoplachujte. Ihned je přidejte do omáčky a důkladně promíchejte, aby se noky obalily omáčkou.
5. Krok
Podávejte horké, posypáno zbylým Parmezánem.