:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/b216f469b97e6cdb19ffa09283b148.jpeg)
Konjakové těstoviny se zeleninou a tofu sýrem
Konjakové těstoviny se zeleninou a tofu sýrem
Ingredience
Suroviny
- 400 g konjakové špagety
- 1 ks cibule červena
- 1 ks salát pak choy
- 100 g tofu
- 1 ks limetka
- 1 ks jarní cibulka
- 1 ks červené čili papričky
- sezamový olej
Na zálivku
- 50 g čili pasty
- 100 ml sojové omáčky
- 50 ml rýžový ocet
- 25 g medu
- 15 g zázvoru
- 1 stružek česneku
- 50 g arašídového másla
Nejnovější letáky
Postup
Připravíme si suroviny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/d6ca949219b813ff90f806f1888b71.jpeg)
Ze sojové omáčky,čili pasty, rýžového octu, medu, arašídového másla, nakrájeného česneku a zázvoru si připravíme zálivku.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/d0854187e89b8f806dc7350f4cddab.jpeg)
Zálivku necháme odležet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/70bad312f435a9ee69ec40b0ed2f33.jpeg)
Konjakové těstoviny důkladně scedíme a propláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/0a3c1552bad50660758027aafc018c.jpeg)
Nakrájíme si červenou cibuli, salát pak choy a sojové tofu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/201689ab37a702e8e1cabdff99e48f.jpeg)
Na rozeťatu pánev s olejem si postupně dáme orestovat cibuli a tofu do zlatova. Poté zalijeme připravenou zálivkou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/238fda04c3dfe45b7f9a6b3316bcae.jpeg)
Do omáčky vložíme nakrájený salát pak choy a propláchnuté těstoviny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/d6977a5c807b4977b5fcfd1eac92c5.jpeg)
Chvíli nechám opékat aby těstoviny nasáli omáčku a dostali chuť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/abe4d6ee133c4ef2a7f7ec42f1bc34.jpeg)
Na suché pánvi si opeču limetku kterou poté těstoviny zakápnu, ta celému jídlu dodá krásnou svěží chuť a vůní
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/8c617a2d9bd734c0b3e8c3a9f4cbc7.jpeg)
Hotové těstoviny rovnou servírujeme s nakrájenou jarní cibulkou a feferonkou kdo chce může posypat ještě sezamem nebo kešu oříšky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/dpanPoYpcfOoM7-SXVsr/d87c5ecf166cef52ad4d5d5ac1fe98.jpeg)