Konjakové těstoviny se zeleninou a tofu sýrem
Konjakové těstoviny se zeleninou a tofu sýrem
Ingredience
Suroviny
- 400 g konjakové špagety
- 1 ks cibule červena
- 1 ks salát pak choy
- 100 g tofu
- 1 ks limetka
- 1 ks jarní cibulka
- 1 ks červené čili papričky
- sezamový olej
Na zálivku
- 50 g čili pasty
- 100 ml sojové omáčky
- 50 ml rýžový ocet
- 25 g medu
- 15 g zázvoru
- 1 stružek česneku
- 50 g arašídového másla
Nejnovější letáky
Postup
Připravíme si suroviny.
Ze sojové omáčky,čili pasty, rýžového octu, medu, arašídového másla, nakrájeného česneku a zázvoru si připravíme zálivku.
Zálivku necháme odležet.
Konjakové těstoviny důkladně scedíme a propláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat.
Nakrájíme si červenou cibuli, salát pak choy a sojové tofu.
Na rozeťatu pánev s olejem si postupně dáme orestovat cibuli a tofu do zlatova. Poté zalijeme připravenou zálivkou.
Do omáčky vložíme nakrájený salát pak choy a propláchnuté těstoviny.
Chvíli nechám opékat aby těstoviny nasáli omáčku a dostali chuť.
Na suché pánvi si opeču limetku kterou poté těstoviny zakápnu, ta celému jídlu dodá krásnou svěží chuť a vůní
Hotové těstoviny rovnou servírujeme s nakrájenou jarní cibulkou a feferonkou kdo chce může posypat ještě sezamem nebo kešu oříšky.