INZERCE
Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Křenová omáčka s hovězím masem a knedlíky
Klasická, ale chutná a zdravá křenová omáčka s hovězím masem a knedlíkem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 400 g Hovězí maso
- 2 ks Cibule
- 2 stroužky Česnek
- 150 g Křen
- 400 ml Krém
- sůl, pepř
- 3 pl oleje
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
150 min.
1. Krok
Hovězí maso nejprve nakrájejte na menší kousky a osolte a opepřete. Pak ho vložíme na pánev s rozpáleným olejem a smažíme, dokud z každé strany pěkně nezhnědne.
2. Krok
Po opečení maso vyjměte z pánve a na stejném oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Když zesklovatí, přidejte nasekaný křen a smažte další 2 minuty.
3. Krok
Poté maso přidejte zpět do pánve, zalijte smetanou a pomalu vařte asi 2 hodiny.
4. Krok
Po dvou hodinách dušení je maso krásně měkké a omáčka hustá a chutná. Podávejte s nakrájenými knedlíky.