INZERCE

Zdroj: JJPaden from Getty Images

Kachní játra s cibulí

Kachní játra s cibulí jsou jedním z těch pokrmů, které vždy potěší a překvapí svou hlubokou chutí.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 Kusy Kachní játra Přidáno do
  • 2 ks Cibule Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 12 šálky Jemně nasekané bylinky Přidáno do
  • Sůl, čerstvě mletý černý pepř Přidáno do
  • 12 šálky Vývar Přidáno do
  • 3 pl Máslo Přidáno do
  • 12 šálky bílé víno Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Očistěte kachní játra od šlach a omyjte je. Osušte je a nakrájejte na tenké plátky. Poté je okořeňte a osolte.

2. Krok

Na pánvi rozpusťte máslo. Přidejte na tenké plátky nakrájenou cibuli a pomalu ji smažte, dokud nezíská zlatavou barvu.

3. Krok

K cibuli přidejte nasekané stroužky česneku. Smažte ještě několik minut.

4. Krok

Když je cibule s česnekem hotová, vyndejte ji na talíř a na pánvi osmažte játra. Smažte je na středním plameni asi 2 minuty z každé strany.

5. Krok

Když jsou játra hotová, přidejte zpět cibuli, přilijte vývar, a pokud máte, i trochu bílého vína. Vše promíchejte a nechte ještě několik minut dusit na mírném ohni.

6. Krok

Nakonec přidejte bylinky, promíchejte a podávejte. Kachní játra s cibulí jsou vynikající s chlebem nebo rýží.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty