INZERCE

Zdroj: Pixabay

Jemný hráškový krém

Hráškový krém je skvělá klasická polévka plná bílkovin, rychlá na přípravu a naprosto vynikající.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g čerstvého hrášku Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 litr zeleninového vývaru Přidáno do
  • 100 ml smetany Přidáno do
  • a sůl pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Očistěte a nakrájejte cibuli a česnek.

2. Krok

V kastrolu na másle orestujte cibuli a česnek do sklovita.

3. Krok

Přidejte hrášek a zalijte vývarem.

4. Krok

Přiveďte k varu a pak snižte teplo a vařte pod pokličkou asi 20 minut, nebo dokud není hrášek měkký.

5. Krok

Poté přidejte smetanu a rozmixujte krém ponorným mixérem nebo v mixéru.

6. Krok

Osolte a opepřete podle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Mascarpone

128 recepty

Těstoviny

296 recepty

Smažené

485 recepty

Saláty

264 recepty

Rajčata

351 recepty

Rýže

174 recepty

Oběd

2741 recepty

Večeře

2604 recepty

Pečivo

513 recepty

Dýně

49 recepty

Levná jídla

682 recepty