INZERCE

Zdroj: Pixabay

Jemný hráškový krém

Hráškový krém je skvělá klasická polévka plná bílkovin, rychlá na přípravu a naprosto vynikající.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g čerstvého hrášku Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 litr zeleninového vývaru Přidáno do
  • 100 ml smetany Přidáno do
  • a sůl pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Očistěte a nakrájejte cibuli a česnek.

2. Krok

V kastrolu na másle orestujte cibuli a česnek do sklovita.

3. Krok

Přidejte hrášek a zalijte vývarem.

4. Krok

Přiveďte k varu a pak snižte teplo a vařte pod pokličkou asi 20 minut, nebo dokud není hrášek měkký.

5. Krok

Poté přidejte smetanu a rozmixujte krém ponorným mixérem nebo v mixéru.

6. Krok

Osolte a opepřete podle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty