INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/CnWYYJhKbEMwVHsyX4uv/12728df6460fe1530fcacb11cb0926.jpeg)
Dušené červené zelí na karamelu
Dušené červené zelí na karamelu a víně.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 hlava červené zelí
- 4 pl cukr
- mletý černý pepř
- sůl
- 1⁄2 čajová lžička mletý kmín
- 2 pl olej
- 1 červená cibule
- 1 dl Suché červené víno
- 1 pl ocet
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
Cukr dejte do hrnce a nechte ho rozpustit na karamel.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/CnWYYJhKbEMwVHsyX4uv/baec2a647267eafc612cdf24a8217e.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Přidejte olej a nadrobno nakrájenou červenou cibuli a míchejte, dokud cibule nezkaramelizuje.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/CnWYYJhKbEMwVHsyX4uv/fd1daf371f7599470baa00dab6758f.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Přidejte nakrájené červené zelí, kmín, sůl a mletý černý pepř. Přilijte vodu a přikryté vařte, dokud zelí nezměkne.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/CnWYYJhKbEMwVHsyX4uv/93655091c6aef6bf41106a1e7895d1.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Přidejte víno a ocet, případně dochuťte cukrem a solí. Hotové zelí můžeme podávat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/CnWYYJhKbEMwVHsyX4uv/c90950e73b369329e085b3253dfad6.jpeg)
Zdroj: Youtube