INZERCE
Zdroj: FB: Jedlo je krásne
Červená zelňačka s klobásou
Skvělá a sytá polévka z čerstvého zelí s klobásou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 hlava čerstvé zelí
- 2 ks Velké brambory
- 1 ks velká cibule
- 3 stroužky Česnek
- 1 klobása
- 2 l voda
- 3 pl Olej
- 3 pl Olej
- sůl a pepř
- 1 kl papriky
- 2 ks bobkový list
- Majoránka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Začněte tím, že si oloupete a nakrájete brambory na malé kousky.
2. Krok
Poté na oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, dokud nebude měkká a průhledná. Přidejte stroužky česneku a chvíli společně osmažte.
3. Krok
V této fázi můžete přidat i papriku a kousek nakrájené klobásy. Nyní přidejte nakrájené zelí a zalijte ho vodou. Přidejte bobkové listy, majoránku, sůl a koření.
4. Krok
Před koncem vaření nezapomeňte přidat do polévky brambory a vařte je do měkka.