INZERCE

Zdroj: Pixabay: PublicDomainPictures

Celý pečený kuřecí krocan

Chutné a charakteristické jídlo, které můžeme s klidem připravovat pro rodinné obědy a svátky. Kuřecí krocan pečený do křupava, podávaný celý, zaručeně vytvoří efektivní pokrm. Vnitřní teplota krocana by měla být po upečení minimálně 75 °C.

INZERCE

Ingredience

porce
6

Kuřátko

  • 1 Kus Kuřátko Přidáno do
  • 3 gerezd česnek Přidáno do
  • 2 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička Hovězí Přidáno do

Vedle

  • 500 g brambory Přidáno do
  • 300 g mrkev Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

1. krok - Příprava kuřecího kroje

2. Krok

2. krok - Pečení kuřecího krocana

3. Krok

3. krok - Příprava přílohy

4. Krok

4. krok - Servírování

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty