INZERCE
Zdroj: Pixabay: PublicDomainPictures
Celý pečený kuřecí krocan
Chutné a charakteristické jídlo, které můžeme s klidem připravovat pro rodinné obědy a svátky. Kuřecí krocan pečený do křupava, podávaný celý, zaručeně vytvoří efektivní pokrm. Vnitřní teplota krocana by měla být po upečení minimálně 75 °C.
INZERCE
Ingredience
porce
6
Kuřátko
- 1 Kus Kuřátko
- 3 gerezd česnek
- 2 čajová lžička sůl
- 1 čajová lžička Hovězí
Vedle
- 500 g brambory
- 300 g mrkev
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
1. krok - Příprava kuřecího kroje
2. Krok
2. krok - Pečení kuřecího krocana
3. Krok
3. krok - Příprava přílohy
4. Krok
4. krok - Servírování