INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/OJt9-fYGUn8XqXQ84HKN/67312d72b6150e95faf47571456bfa.jpeg)
Brambory s petrželovou natí
Naše oblíbená příloha
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg Mladé brambory
- sůl
- Pár kmínků
- 1 pl sádlo
- petrželová nať
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody. Přidáme i pár semínek kmínu.
2. Krok
Mezitím si připravíme vepřový tuk a necháme ho rozpustit. Do tuku přidáme nasekaný petrželový tuk a trochu ho opečeme. Dávejte pozor, aby nezhořel.
3. Krok
Uvařené brambory scedíme, poté přelijeme připraveným máslem s petrželí a promícháme. Případně dosolíme dle chuti.