Zvěřina

Zvěřina - chutné a jednoduché recepty

7 recepty

Hledáte tip na recept z kategorie Zvěřina? Pak jste tu správně! Vyzkoušíte některý z těchto 7 receptů ještě dnes? Jak dlouho v kuchyni strávíte při přípravě receptů z kategorie Zvěřina závisí na náročnosti postupu. V průměru počítejte s 90 - 210 minutami. Prohlédněte si naše oblíbené recepty - Jelení ragú, Vynikající jelení guláš, Jelení kýta po staročesku, Výborný pardubický perník - jako stvořené pro milovníky dobrého a kvalitního jídla. Dobrou chuť!

Vynikající jelení guláš

Dokonalý jelení guláš vařený s brusinkami, zeleninou, vínem a knedlíkem.

Jelení ragú

Tento recept je ideální pro přípravu šťavnatého jeleního ragú, který se perfektně hodí na chladné podzimní a zimní dny. Ragú se vaří na nízkém ohni, aby se všechny chutě dokonale sloučily. Nejlépe se podává s domácím chlebem nebo knedlíkem.

Jelení kýta po staročesku

Tradiční český recept na jelení kýtu, který je ideální pro slavnostní příležitosti. Chuť masa je umocněna použitím koření a dlouhým dusením.

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Medailónky z jeleního s brusinkovou omáčkou

Toto hojné sváteční jídlo je perfektní pro speciální příležitosti. Šťavnaté jelení medailónky jsou dokonale doplněny sladko-kyselou brusinkovou omáčkou.

Výborný pardubický perník

Pardubický perník patří neodmyslitelně k Vánocům. Slepují se marmeládou a polévají čokoládou.
INZERCE