INZERCE

Zdravý rebarborový koláč

Je sezóna rebarbory. Křehké těsto, rebarbora a puding, to jsou suroviny, které se k letnímu koláči hodí. Šťavnatý koláček kyselé chuti s pudingem.

INZERCE

Ingredience

porce
25

těsto

  • 200 g hladká mouka Přidáno do
  • 150 g studené máslo Přidáno do
  • 1 žloutek Přidáno do
  • 60 g cukr Přidáno do
  • 2 pl studená voda Přidáno do

NÁPLŇ

  • 600 g Rebarbora Přidáno do
  • 100 g cukr Přidáno do
  • 1 pl skořice Přidáno do
  • 1 ks vanilkový pudink Přidáno do
  • 400 ml mléko Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Z mouky, másla, cukru a vody připravíme křehké těsto. To dáme na cca půl hodiny do lednice, potom ho vyndáme a vyválíme, dáme na plech, vyložíme i okraje plechu.

2. Krok

Rhubarbu očistíme a nakrájíme na centimetrové kousky. Přisypeme cukr a skořici, promícháme a později ji dáme na těsto. Zarovnáme.

3. Krok

Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku vytvoříme pudink, ten vylejeme na rebarboru a takto připravený koláč dáme péct.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty